Klik la kalau berani!! dah dapat hadiah. bagitau kawan2 k

Loading...

Wednesday, July 20, 2011

Tips nak ajar lelaki mata keranjang

Salam Palestin,






Nenek cukup geram apabila mendengar dan mendapat tahu tentang laki keranjang yang ada di muka bumi ini.... bak kata macam lagu wali band... dah memang dasar lagi bajingan... heheheh





antara cara untuk mengajar laki- laki mata keranjang nie adalah dengan beberapa langkah tersebut :-









  • Masakkan yang pedas-pedas... kalau boleh yang paling pedas tak hengat punyo, biar menggeletik badan tuh.. dah nama pon getik sgt nak berbini.... so bagi pedas pedas, sebab nanti dorang mesti kata lembut baik punyer "yang,, amikkan air sayang.. abang pedas"



  • Time nak tidur.. kalau boleh jgn pandang pon... kalau boleh tidur mengadap lain.. nak lebih sadis... letakkan line kat tempat tidor... masuk jer line tuh maksudnyer kena bayar...... hahahahahah



  • Selalu-selalu suruh anak- anak anda telepon laki anda... sebab lelaki ni cair dengan anak yang kecik2 nie... takpon awek yang dating dgn laki anda tuh mesti bengang "siot dah kahwin laki nie" takpon "aduh dah ada awek lain" hehehehe padan muka ekau



  • Yang ganas, time dia tidur tuh... cukurkan misai dia sebelah atau janggut dia sebelah... hahahahahahahahah kalau nak lebih dahsyat.. cukur jer rambut dia sebelah,, sebab lelaki ni dia mesti ada aset yang dia jaga sebab nak pikat laki. misai ker, janggut ker, rambut ker, heheheheheheheheheh jadi bila dah kena cukur. baru hinggat dia....



  • last sekali ni cuba letakkan julap. time dia nak gi dating tuh.... mesti menangis dia nak tahan macho hahahahahaha



sebenarnyer tak eloklah buat isteri kita merana, masa bercinta dulu... bukan main lagi janji sehidup semati... bila dah dapat apa yang nak... mula lupa dan bebankan tanggungjawab kepado sang isteri....... bukankah kita kena sama-sama membantu dan membangkitkan asmara kalau ianya telah pudar.....




Rumah tangga nie kena bertolak ansur.... jika dapat isteri yang solehah maka agam te lah lengkap separuh.... dan disebabkan berumah tangga lah kita punya pahala berganda..... jadi amrilah amalkan dan cubo untuk memantapkan institutsi kekeluargaan kita.....




Lelaki jgn cubo untuk berkeranjang. main bola keranjang boleh lah............. ada berani...







:::::::::::::::::::::::::::::::::::takut dan berani::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Masalah???

Sebarang Permasalahan atau soalan yang ingin dijawab oleh nenek atau nak suruh nenek postkan idea cucu-cucu semua. boleh e-mailkan sebarang permasalahan ke


B_boyzkl@yahoo.co.uk