Klik la kalau berani!! dah dapat hadiah. bagitau kawan2 k

Tuesday, January 22, 2013

Mimpi barang kemas maksudnya apa??


Dikisahkan dari sepasang Suami isteri yang sangat bahagia... 

Pada suatu pagi ketika bangun dari tidur, seorang isteri berkata pada suaminya, tanpa ada segan dan kisahkan air liur basi yang bakal terpercik ke pipi hubbynya maka sang isteri melontarkan rasa dan kisah mimpinya “malam tadi Ayang bermimpi Abang menghadiahkan Ayang set barang kemas berlian di hari ulang tahun perkahwinan kita. Apa pendapat Abang mengenai mimpi Ayang?”

“Ayang pasti akan mengetahuinya malam ini jugak,” jawab suaminya sambil membisik manja. (melonjak2 rasa ingin tahu konon2 dapat berlian ke?)

Malam itu si suami memberikan kepada isterinya sebuah bungkusan hadiah yang dibalut rapi dan kemas beserta riben sebesar kepala lembu.

Dengan hati berdebar-debar penuh rasa eksaited si isteri tersebut membuka bungkusan hadiah itu perlahan-lahan dan isi bungkusan hadiah tersebut adalah sebuah buku yang berjudul: “Jenis-Jenis Mimpi Dan Maksudnya“.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Masalah???

Sebarang Permasalahan atau soalan yang ingin dijawab oleh nenek atau nak suruh nenek postkan idea cucu-cucu semua. boleh e-mailkan sebarang permasalahan ke

izuan36@yahoo.com